keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Give me the time of my life

Noooup, en oo kuollu vaan edelleen elossa ollaan! Mun blogi-insipis on ollu kateissa ihan täysin vaikka olis ollu vaikka mitä kerrottavaa. Life happens eikä oikeestaan vaan oo ollu aikaa. Lähinnä kaikki päivät menee vaan töissä ja salilla. Ja niinä harvoina päivinä, kun on pakko pitää vapaapäivä töistä niin yritän tehdä jotain muuta kuin istua himassa koneen ääressä koko päivää :D Mutta elämä rullailee ihan mukavasti eteenpäin ja pakko sanoa, että miten mä rakastankaan asua omassa kodissa, omassa rauhassa! Ihan parasta! Myös mun työpaikka on edelleen ihan maailman paras, samoin myös työkaverit :)

Tammikuussa käväsin Lontoossa ja meijän reissu oli oikein onnistunu. Nähtiin aikalailla kaikki must see -paikat ja turistijutut. Mm London Eye, Buckinhamin palatsi, Big Ben, Camden Town, Hyde Park, Piccadilly Circus jne jne. Reissun päätarkotusta unohtamatta, nimittäin vikana iltana suunnattiin O2 areenalle kattomaan Queenia ja Adam Lambertia. En siitä aio sen enempää hehkuttaa kuin että oli ihan tajuton show ja oli koko rahan arvonen reissu ja keikka. Jos työt olis antanu periks, niin olisin menny vielä toisenkin kerran kattomaan :)

Seuraavana tiedossa on synttäriristeily Tukholmaan äidin kanssa tänä viikonloppuna ja odotan sitä paaaaljon! Tiedossa on hierontaa, kylpyläsysteemejä ja paljon ruokaa buffetissa :D Kyllä meikän kelpaa sinne mennä rentoutumaan. Varsinkin, kun tää kuukaus on menty läpi vaan parilla vapaapäivällä. Muutaman viikon päästä myös suunnataan kavereiden kanssa Pietariin pikavisiitille, siitä ehkäpä tarkemmin sitten kun on sen aika :)

Viime kuukausina oon taas miettiny paljon tulevaisuutta ja mitä siltä haluan. En oo vieläkään keksinyt mitään vedenpitävää suunnitelmaa. Tiedän vaan, että haluan edelleen Helsingin oikeustieteelliseen opiskelemaan ja että en halua viettää loppuelämääni Suomessa. Mieluusti mitä pikimiten pääsis edes väliaikasesti täältä pois, niin parempi :D Se, että miten nää sitten tuun yhdistämään ja toteuttamaan, nii onki sitte eri juttu. Nyt jatkan elämän suurten kysymysten pohtimista ja meen kokeilemaan kokkitaitojan kookoskanan ja kesäkurpitsapastan kanssa!

All in all, elämä kuitenkin on oikein mahtavasti enkä malta odottaa kaikkia mahtavia juttuja ja reissuja, joita on suunnitteilla! :) Loppuun kasa kuvia Lontoosta ja koska blogger aina tykkää sekottaa ton kuvien järjestyksen, niin kuvat ihan sekalaisessa järjestyksessä:














Ps. onko normaalia ikävöidä joka päivä mun rakasta New Yorkia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti